Sürgősségi időpont-kérés

Van néhány bőrgyógyászati vagy nemi gyógyászati probléma, aminek az orvosi ellátása valóban nem tűr halasztást. Ilyen általában

  • a húgycső váladékozása férfiaknál (gonorrhoea, Chlamydia-fertőzés)
  • a végbélből észlelt váladékozás (általában alhasi görccsel vagy fájdalommal – anális gonorrhoea vagy Chlamydia-fertőzés)
  • a nemi szerven vagy fenéknél észlelt seb(ek) (pl. szifilisz, nemi herpesz)
  • ha egy szűrőhelyen pozitív nemi gyógyászati-/STI-szűrési leletet (szifilisz, gonorrhoea, Chlamydia) kapott, és kezelésre van szüksége.

A sürgősségi időpontfoglalás opcióját azért hoztuk létre, hogy lehetőségeinkhez mérten a leggyorsabban segítséget nyújtsunk annak, akinek erre valóban szüksége van – természetesen mindenkinek a saját problémája a legsürgősebb, de a mi rendelői kapacitásaink sem végtelenek. 

Ezért kérem, ne éljen vissza a lehetőséggel és erőforrásainkkal, és kérjen indokolatlanul sürgősségi időpontot! Az alábbi panaszok esetén orvosilag sem indokolt a sürgős ellátás, így nem tudunk sürgős időpontot adni, ha:

  • általában ha egy panasz vagy tünet hónapok óta fennáll,
  • a nemi szerven irritációt, „érzékenységet”, bőrpírt, hámlást észlel (férfiaknál balanitises tünetek),
  • HPV-vel kapcsolatos ellátást kér, vagy nemi szemölcsei vannak,
  • nincs szabad rendelői időpontunk, és Ön „csak” gyorsabban akar hozzánk eljutni.


Ha sürgős ellátásunkat orvosi értelemben indokolatlanul veszi igénybe, 20.000 Ft sürgősségi jutalékot számítunk fel vizsgálati díján felül.
Orvosilag indokolt esetben a sürgős ellátásnak külön díja nincs, rendelőnk árairól itt tud tájékozódni.

Mi a teendője, hogyan működik?

Alább a panasza kiválasztásával megjelenik a sürgős időpontfoglaló felület. Ide csupán 8 napra előre vannak időpontok feltöltve (a megjelenő felületen 3 hónap van megadva, de ez a szokásos rendelői időpontjainkra vonatkozik, nem a sürgős időpontokra).

Válasszon időpontot, adja meg személyes adatait, majd véglegesítse az időpontfoglalást.

Figyelem! Ha partnerével együtt érkezik, úgy mindkettőjüknek külön-külön kell időpontot foglalnia! Egy időpotban csak egy pácienst tudunk ellátni.

Ha nem lát foglalható időpontot, akkor a következő 8 napban minden sürgős időpontunk betelt. Ilyenkor vagy érdemes néhány nap múlva próbálkoznia, vagy más, nemibeteg-gyógyászattal foglalkozó rendelést felkeresnie.

Sürgős időpont

Szabadságra mentünk,

ezért július 22. és augusztus 6. között

Köszönjük megértését!

Foglalható sürgős időpontjaink aktuálisan beteltek.

Sürgős időpontot csak normál rendelési időnkön felül tudunk biztosítani, heti 3-4 beteg erejéig, így kapacitásaink végesek, ezért megértését köszönjük.
Sürgős panaszával (húgycső- vagy végbél-váladékozás, nemi szervi/végbéltáji sebek) a lakcíme szerint illetékes bőr- és nemibeteg-gondozóban, illetve nyitva tartó magánrendelőkben tud ellátást kérni.