Tisztelt leendő Páciensünk!

Nyomatékosan kérjük, az alábbi hasznos információkat időpontfoglalás előtt figyelmesen böngéssze át, mivel általában ilyen jellegű kérdések szoktak felmerülni a foglalás előtt, illetve után is.

 • Nyomatékosan kérjük, időpontfoglalás előtt tekintse át, hogy mi az, amivel bőrgyógyászként foglalkozunk, és amivel nem – nem végzünk anyajegyszűrést, nem foglalkozunk hajhullással és körömbetegségekkel, nem végzünk kisműtéteket. Olyan problémán sajnos nem tudunk segíteni, amihez mi magunk sem értünk.
 • 2020. óta minden egészségügyi ellátónak, így rendelőnknek is, adatszolgáltatási kötelezettsége van az EESZT felé. Ha ehhez nem járul hozzá, ezt rendelői vizsgálatának elején jelezze orvosának.
 • Tájékozódjon rendelőnk árairól. Transzparensen működünk, átlátható és előre kalkulálható díjszabással. A rendelőben fizetendő díj mértékét illető utólagos reklamációt ezért nem tudom elfogadni.
 • Ezen a felületen csak a szabad, még foglalható időpontok jelennek meg. Az online foglalás befejezését követően foglalt időpontját ezen a felületen nem tudja visszakeresni vagy megnézni.
 • A foglalásról és annak részleteiről egy visszaigazoló e-mailt fogunk küldeni, ezért kérjük, e-mail címét figyelmesen adja meg!
 • A távkonzultációhoz használt Doxy.me platformról bővebben itt és itt tudhat meg többet.
 • Ha először távkonzultációja volt velünk, azonban tünetei ezt követően nem javultak, kontrollra mindenképp személyes vizsgálatot javaslunk, mintsem egy ismételt távkonzultációt.
 • Ha partnerével együtt jönnek hozzánk, és mindkettőjüknek szüksége van vizsgálatra, akkor kérjük, két külön időpontot foglaljanak! Így jut elég idő mindkettőjükre, és az előjegyzésünk sem csúszik meg.
 • Kérem, vegyék figyelembe, hogy 12 éven aluli gyermekek orvosi ellátását nem vállaljuk.
 • Ne foglaljon időpontot a saját személyes adataival más részére! A személyes adatokat a rendelői betegregisztrációhoz kérjük be, amiket így feleslegesen ad meg és viszünk be a rendszerünkbe.
 • Ha bőrtünete(i) nem állandóan, vagy hullámzóan jelentkeznek, érdemes jó minőségű fotókat készíteni róla/róluk – így ha épp tünetmentesen érkezne rendelésünkre, akkor is tudunk véleményt mondani.
 • Fontos! Ha aktuálisan vagy korábban kezelt bőrbetegsége van, a helyi kezelést (krémek, kenőcsök) a vizsgálat előtt legalább 2 héttel javasolt abbahagynia, hogy az ne fedje el vagy változtassa meg a betegség tüneteit! Ugyanígy, nemi gyógyászati vagy nőgyógyászati fertőzésre adott gyógyszerek (antibiotikumok, gomba elleni gyógyszerek) szedése után legalább 3 hétnek kell eltelnie az ismételt mintavételig/szűrővizsgálatig!
 • Javasoljuk, hogy vizsgálata előtt használja nemibeteg-szűrési kalkulátorunkat, mellyel ellenőrizheti, pontosan milyen szűrésekre van szüksége.
 • Nőknél havivérzés idején nem tudunk nemi gyógyászati hüvelyi mintavételt végezni, szíveskedjen ezzel számolni az időpontfoglaláskor.
 • Amennyiben nem talál korábbra időpontot, mint szeretné, akkor is érdemes időpontot foglalnia! Rendszerünk automatizált, így az esetlegesen lemondott időpontok ismételten és azonnal foglalhatóvá válnak.
 • Javasoljuk, hogy foglalja le a lehető legkorábbi szabad időpontot, majd a visszaigazoló e-mailben lévő időpont-módosítás gombra kattintva később láthatja, hogy van-e korábbi, felszabadult és foglalható időpont, amit így át is foglalhat.
 • Ha egyáltalán nem talál szabad időpontot, az azért lehet, mert rendszerünkben 3 hónapra előre lehet maximum időpontot foglalni, és ezek mind beteltek. Ebben az esetben folyamatosan fognak szabad időpontok megjelenni, ahogy halad előre az idő, illetve a lemondott időpontok ilyenkor is foglalhatóvá válnak.

Sürgősségi nemi gyógyászati időpontra van szükségem

Amennyiben húgycső-váladékozást, nemi szervi sebek megjelenését tapasztalja, vagy pozitív szűrési eredményt kapott, kattintson

Feltételek és sürgős időpont-kérés

Ha az időpontfoglaló felület itt nem jelenne meg megfelelően, ezen az oldalon is elérhető: https://betaklinika.as.me/

Új aknés betegek ellátását szüneteltetjük!

Tisztelt Érdeklődő! 
Rendelőmben rendkívül megnövekedett az aknés betegek száma, ezért határozatlan ideig új aknés pácienseket nem fogadok sem személyes, sem távkonzultáción. Kérem, emiatt időpontot se foglaljon, mert ellátását nem fogom vállalni.
Már a kezelésem alatt álló aknés betegeimet a megszokott módon látjuk el és várjuk kontrollra.

Köszönjük megértését!